Rakennuspalvelut

Uudis- ja korjausrakentaminen

Meillä on vankka kokemus niin uudis- kuin korjausrakentamisestakin. Tyypillisiä kohteita meille ovat liikekiinteistöt, asunnot ja teollisuushallit. Meidän kauttamme saa rakentamisen kaikki palvelut ja meillä on kyky toteuttaa niin pieniä kuin suurempiakin projekteja alusta loppuun.

Teemme myös aliurakointia suurille rakennusliikkeille. Tyypillisimpiä Raspal Oy:n tarjoamia aliurakointipalveluja ovat timpurityöt, tasoite- ja maalaustyöt, julkisivurappaukset, laatoitukset ja muut rakennusaputyöt.

Esimerkkeinä vaativasta saneerauskohteesta on Raspal Oy:n urakoimat 54 uutta hotellihuonetta Lappeenrannan IsoKristiinaan. Uusien hotellihuoneiden rakennusurakkaan kuului yhden aikaisemmin toimistokäytössä olleen (n. 2 500 m²) kerroksen muuttaminen hotelliksi. Urakka onnistui hyvin ja saimme runsaasti positiivista palautetta hyvästä laadusta ja aikataulun pitävyydestä.

Julkisivutyöt

Alkujaan yrityksemme keskittyi julkisivujen saneeraustöihin. Myöhemmin yrityksen liiketoiminta on kasvanut käsittämään muitakin rakentamispalveluita. Meillä on edelleen vankka osaamin ja halu toteuttaa erilaisia julkisivutöitä. Julkisivujen urakointiin kuuluu pääsääntöisesti julkisivujen lämmönneristykset, rappaustyöt, parvekesaneeraukset ja ikkunoiden sekä ovien vaihtotyöt.

Katso referenssimme >