Projektikehitys

Teollisuushallit

Teollisuushallien rakentaminen on jo pitkään kuulunut vahvana osana Raspal Oy:n liiketoimintaan. Hyvänä esimerkkinä on viimeisimpänä toteuttamamme hallirakennus Kiinteistöyhtiö Tuomenpää Lappeenrannan lentokentän päässä. Meillä on ammattitaito toteuttaa kohteet suunnittelusta luovutukseen asti. Jos olet aikeissa rakennuttaa teollisuushallia, niin meidän puoleemme voit kääntyä jo jopa ennen maanhankintaa jolloin voimme yhdessä arvioida hankkeen toteutuskustannuksia ja sitä kautta investoinnin kannattavuutta.

Liiketilat

Olemme olleet mukana toteuttamassa niin yksittäisiä liiketiloja kuin kymmenien liiketilojen kokonaisuuksia. Mikäli olet aikeissa rakennuttaa kokonaan uusia toimitiloja tai saneerata vanhoja niin suosittelemme kääntymään puoleemme jo hankkeen alkuvaiheessa. Poikkeuksetta parhaaseen aikataulu- ja kustannustehokkuuteen pääsemme kun suunnittelemme huolella hankkeen yhdessä rakennuttajan kanssa alusta loppuun. Yrityksemme pystyy olemaan mukana ja antamaan rakennuttajalle kustannustietoa hankkeen eri vaihtoehdoista jo ennen varsinaista investointipäätöstä, jolloin varmistutaan parhaasta mahdollisesta toteutustavasta.

Asunto

Yrityksemme henkilökunnalla on vahva kokemus asuntokehityksestä. Meillä on kyky toteuttaa erikokoiset asuntohankkeet alusta loppuun. Olitpa sitten aikeissa rakennuttaa omakotitalon tai kerrostalon niin voit kääntyä puoleemme. Suunnitellaan hanke yhdessä niin, että rakennuksesta tulee toimiva, laadukas ja investointi on kannattava.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä >